TERVETULOA OPISKELEMAAN! 

Vahva Minä™ -hyvinvointiopistossa olet itse oma koulutuspäällikkösi. 

Muita jäseniä opiskelutiimissäsi olemme me, koulun perustajat Heidi ja Anni, sekä muut kouluttajat ja opiston arjesta huolehtijat. Opiskelujasi mahdollistamassa on monipuolinen osaajajoukko.

 

Päivitämme myös jatkuvasti omaa osaamistamme ja haastamme toinen toisiamme löytämään uusia näkökulmia ja uutta potentiaalia toinen toisistamme. Kehitämme koulua ja itseämme myös opiskelijoiden antaman palautteen pohjalta.

Hyvinvointiopiston opiskeluissa avainsanoja ovat LÄSNÄOLO ja TOIMINTA. Läsnäolon kautta itsetuntemus kohenee ja toiminnan ollessa kurssissa oman itsen kanssa, rakennat sinulle parhaoten istuvaa elämää.

Tietoisuustaidot, Tunnetaidot ja Toimintataidot ovat keskeisessä asemassa kaikessa opiston toiminnassa Ajattelemme näiden taitojen vahvistumisen auttavan jokaista ihmistä tulemaan toimeen itsensä, toisten ja ympäröivän maailman kanssa itseä toteuttaen ja toisille tilaa antaen.

Näyttökoko_Nettiin_Ilman leimaa-5_edited

Tiimi

Heidi Kotakoski

LUOVUUS, TAIDE, MEDITAATIO

Heidi osallistuu koulutusten suunnitteluun, organisointiin ja materiaalien tuottamiseen. Hän toimii itse kouluttajana pääosin luovuuden, vuorovaikutuksen ja työn alla olevien persoonan ilmentämiseen liittyvien kurssien osalta sekä ohjaa meditaatioita ja liikunnallisia osuuksia.

Anna-Riina "Anni" Zitting

TUNNETAIDOT, TIETOISUUS, HENKISYYS

Anni osallistuu koulutusten suunnitteluun, organisointiin ja materiaalien tuottamiseen. Hän toimii itse kouluttajana pääosin tunnetaitojen, tietoisuustaitojen ja henkisten kurssien osalta. Anni ohjaa mediaatioita ja kouluttaa meditaatio-ohjaajia.

Silja Nurmi-Halonen

SOMEVASTAAVA

Silja toimii sisällöntuottajana somekanavissamme, tekee kampanjalanseerauksia ja osallistuu markkinointimateriaalien tuottamiseen. 

Hanna Kekäläinen

MEDITAATIOT

Hanna ohjaa meditaatioryhmiä ja tekee energiahoitoja. Hän on myös muusikko, hieroja, säveltäjä, liike-elämän ammattilainen ja ennen kaikkea sädehtivä persoona!

Hannu Hyttinen

KOULUTTAJA, ETELÄ-SUOMI

Hannu on monipuolinen kouluttaja, joka opettaa meditointia, reikiä sekä toimii mm. kehoterapeuttina ja meditatio-ohjaajana.

Hannu osallistuu myös henkisten kurssien toteutukseen.

www.hrnaturalhealing.fi

Aloita milloin vain

Opiskelun voi aloittaa milloin vain itseopiskelulla ja yksityisoppilaana,

Alkavat kurssit ja

Tästä pääset katsomaan kaikki tulevat kurssit, meditaatiot ja muut tapahtumat. Ilmoittautuminen kaikkiin listan opintoihin on käynnissä.