TERVETULOA OPISKELEMAAN! Kaikki kurssimme ja viikkomeditaatiomme ovat toistaiseksi tauolla. Julkaisemme  uuden tapahtumakalenterin yleisen tilanteen normalisoiduttua.

Vahva Minä™ -hyvinvointiopistossa olet itse oma koulutuspäällikkösi. 

Muita jäseniä opiskelutiimissäsi olemme me, koulun perustajat Heidi ja Anni, sekä muut kouluttajat ja koulun arjesta huolehtijat. Opiskelujasi mahdollistamassa on monipuolinen osaajajoukko.

 

Päivitämme myös jatkuvasti omaa osaamistamme ja haastamme toinen toisiamme löytämään uusia näkökulmia ja uutta potentiaalia toinen toisistamme. Kehitämme koulua ja itseämme myös opiskelijoiden antaman palautteen pohjalta.

Hyvinvointiopiston opiskeluissa avainsanoja ovat LÄSNÄOLO ja TOIMINTA. Läsnäolon kautta itsetuntemus kohenee ja toiminnan ollessa kurssissa oman itsen kanssa, rakennat sinulle parhaoten istuvaa elämää.

Tietoisuustaidot, Tunnetaidot ja Toimintataidot ovat keskeisessä asemassa kaikessa Hyvinvointiopiston toiminnassa Ajattelemme näiden taitojen vahvistumisen auttavan jokaista ihmistä tulemaan toimeen itsensä, toisten ja ympäröivän maailman kanssa itseä toteuttaen ja toisille tilaa antaen.

Tiimi

Heidi Kotakoski

LUOVUUS, TAIDE, MEDITAATIO

Heidi osallistuu koulutusten suunnitteluun, organisointiin ja materiaalien tuottamiseen. Hän toimii itse kouluttajana pääosin luovuuden, vuorovaikutuksen ja työn alla olevien persoonan ilmentämiseen liittyvien kurssien osalta sekä ohjaa meditaatioita ja liikunnallisia osuuksia.

Anna-Riina "Anni" Zitting

TUNNETAIDOT, TIETOISUUS, HENKISYYS

Anni osallistuu koulutusten suunnitteluun, organisointiin ja materiaalien tuottamiseen. Hän toimii itse kouluttajana pääosin tunnetaitojen, tietoisuustaitojen ja henkisten kurssien osalta. Anni ohjaa mediaatioita ja kouluttaa meditaatio-ohjaajia.

Silja Nurmi-Halonen

SOMEVASTAAVA

Silja toimii sisällöntuottajana somekanavissamme, tekee kampanjalanseerauksia ja osallistuu markkinointimateriaalien tuottamiseen. 

Aloita milloin vain

Opiskelun voi aloittaa milloin vain itseopiskelulla ja yksilövalmennuksilla

Alkavat kurssit ja

Kaikki kurssimme ja viikkomeditaatiomme ovat toistaiseksi tauolla. Julkaisemme  uuden tapahtumakalenterin yleisen tilanteen normalisoiduttua.Tästä pääset katsomaan kaikki tulevat kurssit, koulutukset ja työpajat. Ilmoittautuminen kaikkiin listan opintoihin on käynnissä. 

Riikka Piirainen

KOORDINAATTORI

Riikka suunnittelee ja koordinoi sisällöntuotantoa YouTube-kanavaan.

Tuula Karppinen

KOULUTTAJA, HELSINKI

Tuulalla antaa opetusta kizomba-tanssiin ja ohjaa meditaatioita. . 

Hannu Hyttinen

KOULUTTAJA, ETELÄ-SUOMI

Hannu on monipuolinen kouluttaja, joka opettaa meditointia, reikiä sekä toimii mm. kehoterapeuttina ja meditatio-ohjaajana.

Hannu osallistuu myös henkisten kurssien toteutukseen.

www.hrnaturalhealing.fi

Vuohikuja, Vantaa

Lohja,  OMatila

Koulutuspaikat kurssikohtaisesti 

VahvaMinä_logo_uusi_tietoiseen elämään.j
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle