Ilmoittautuminen

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua kaikille kursseille. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@vahvamina.com.

Lisätietoja annamme mielellämme myös puhelimitse

 

Kurssiehdot

Kiitos ilmoittautumisesta!

Hyödynnä varhaisen varaajan etu

Kursseille voi ilmoittautua heti, kun ne ovat listalla näkyvissä, näin varmistat paikkasi. Ilmoittautuessasi viimeistään 2 kk ennen kurssia, saat kurssin kokonaishinnasta varhaisen varaajan etuna -10%. 

Sitova ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kursseille on aina on sitova.

Varausmaksu

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 50 € tai voit maksaa koko kurssimaksun. Varausmaksu on osa kurssimaksua. Varausmaksua ei palauteta, vaan se kattaa mahdollisesta osallistumisen peruuttamisesta koituvia kuluja.

Maksaminen

Voit maksaa 

- Tilisiirrolla, merkitse viestikenttään nimesi, kurssin nimi ja pvm

- PayPal-maksuna

- Laskulla, maksuehto 7 pv netto

PItkien kurssien osalta voit sopia maksamisesta erissä. 

Ajoissa maksettu kurssimaksu varmistaa kurssipaikan.

Kurssimateriaali

Kurssimateriaali (mikäli sellainen kurssiin kuuluu) ja muistiinpanovälineet sisältyvät aina kurssin hintaan. 

Ruokailu

Kursseille otetaan mukaan omat eväät, joiden säilyttämiseen löytyy jääkaappi. Mikäli kurssipaikalla ei poikkeuksellisesti ole jääkaappia, siitä ilmoitetaan kurssin tiedoissa. Hintaan kuuluvat lämpimät juomat ja pientä purtavaa (esim. hedelmiä, keksejä tai pähkinöitä). 

Osallistujamäärä

Kurssien minimiosallistujamäärä on 6 hlöä ja maksimi 20 hlöä, ellei kurssin tiedoissa ole mainittu jotain muuta. 

Muuta huomioitavaa

- Kurssipaikalle kannattaa tulla ajoissa, sillä usein päivät alkavat hiljentymisellä, esim rentoutushetkellä tai meditaatiolla. 

- Pukeudu mukaviin vaatteisiin ja lämpöisiin sukkiin

- Ota mukaan oma vesipullo

- Istumme usein paljon lattialla, joten ota halutessasi mukaan pieni jakkara, jooga-bolsteri tms. 

- Halutessasi saat kurssista osallistumistodistuksen,  pyydä se mieluiten viimeistään kurssin päätyttyä

Force Majoure 

Yllättävän esteen sattuessa pidätämme oikeuden kurssin perumiseen tai muihin välttämättömiin muutoksiin. Mmikäli peruutus on järjestäjästä johtuva, varausmaksu ja muu maksettu kurssimaksu palautetaan. Mikäli osallistuja peruuttaa kurssin, varausmaksua ei palauteta, vaan se kattaa mahdollisesta osallistumisen peruuttamisesta koituvia kuluja

Vinkkejä opiskeluun
Kurssiin valmistautuminen

Tavoitteita ja odotuksia on hyvä tiedostaa ja merkitä muistiin ennen kurssia. Koeta pitää mielesi avoimena ja antaa itsellesi mahdollisuus ​​oppia ja oivaltaa muutakin kuin tavoitteissasi on. Seuraa kurssin aiheeseen liittyvää keskustelua ja tutustu omiin asenteisiisi ja ajatusmalleihisi.

Ennen kurssia voi jännittää ja tulla tunne, että haluaisi perua koko jutun. Tämä on inhimillistä vastustusta uusia asioita ja muutosta kohtaan. Kohtaa levollisin mielin nuo tuntemukset,  hyväksy ne osana prosessiasi ja pysy suunnitelmassasi.

Oppimispäiväkirja

Sinua itseäsi varten

​​

Kirjaa opiskelusi aikana ajatuksia, tuntemuksia, kokemuksia, oivalluksia, kysymyksiä, tavoitteita, suunnitelmia, , visioita, pohdintoja ja vaikkapa tunnelmia tekemiisi harjoituksiin liittyen.

Kurssin jälkeen 
​​

Oppiminen jatkuu kurssin jälkeen. Palaa materiaaleihin, tee harjoituksia, katso löytyisikö Vahva Minän™ verkkokaupasta tilanteeseesi sopivia itseopiskelupaketteja tai onko tarpeen osallistua vielä jollekin toiselle kurssille. Voit jatkaa oppimispäiväkirjan pitämistä ja työstää ajatusta siitä, miten voit ankkuroida uusia oivalluksia omaan arkeesi. 

Lisätietoja

PAIKKA: Vahva Minän pienryhmätila

KESTO: yhden päivän kurssit klo 11 – 18, viikonloppukurssit la klo 11 – 18 ja su 11 – 17

HINNAT: 140 € / 1 pv ja 270 € /vkonloppu. Iltakurssit kurssikohtaisesti

MATERIAALIT: materiaalit ja tarvikkeet kuuluvat aina kurssin hintaan

ILMOITTAUTUMINEN: Kannattaa ilmoittautua ajoissa, sillä kaikki kurssit toteutetaan pienryhminä, jolloin mukaan mahtuu 6 henkilöä. Minimiosallistujamäärä on kurssista riippuen 2 – 4 hlöä.

MUKAAN: oma makuualusta, juomapullo, mukavat ja lämpimät vaatteet, peitto. Jonkin verran varusteita on paikan päälläkin.

Kursseista lähetetään infokirje 1 – 2 vkoa ennen kurssia.

 

MAHDOLLISUUS YKSITYISOPETUKSEEN: kaikki kurssit on mahdollista toteuttaa yksityisesti ja yksilölliset toiveet huomioiden

MAHDOLLISUUS TILATA KURSSI: kaikkia kursseja ja ohjattuja meditaatioita voi tilata omalle porukalle ja omiin tiloihin. Katsotaan hinnoittelu tapauskohtaisesti.