Vahva Minä™-hyvinvointiopiston väkeä

Heidi Kotakoski

Perustaja ja kouluttaja

Visuaalisen alan moniosaaja. Toiminut kaupan- ja kauneudenhoitoalalla 15 vuoden ajan. Taiteellisten harrastusten myötä löytänyt omannäköisen tavan elää. Henkisellä puolella erikoistunut energian tulkitsemiseen, kanavointiin, intuition kehittämiseen sekä meditaatioihin. Tarkka, visuaalinen ja havainnoiva lähestymistapa energioihin. 

Anna-Riina "Anni" Zitting

Perustaja ja kouluttaja

Liike-elämässä myynnin, hankinnan ja johtamisen osaajana toiminut ammattilainen. Oma henkisen hyvinvoinnin alan yritys on ollut olemassa 8 vuotta. Liike-elämässä kokemusta mm. esimiestehtävissä, prosessien laatimisessa ja johtamisessa, toimitusketjun hallinnassa, vähittäiskaupan prosesseissa, tuontitoiminnassa ja valmistuttamisessa sekä liiketoiminnan talouden ja tuloksellisuuden johtamisessa. 

> LinkedIn

Opintoja mm. yo-sosiaalikasvattaja (vastaa nyk. sosionomi), aikuiskasvatustieteen opinnot, johtamisen erikoisammattitutkinto, lukuisia myynnin ja markkinoinnin koulutuksia, kosmetiiikka-alan koulutuksia, kirjoittamista ja sisällöntuotantoa sekä henkisen puolen koulutuksia. 

Lisätietoja Annin henkisen alan toiminnasta www.valonpisara.fi / www.valonpisara.rocks. Erikoistunut henkisen kasvun koulutuksiin, meditaatioihin, intuition kehittämiseen, intuitiiviseen energiahoitoon sekä kanavointiin.

Silja Nurmi-Halonen

Somevastaava

Silja on vähittäiskaupan ja oston ammattilainen, joka toimii Vahva Minän eri kanavissa sisällöntuottajana ja somevastaavana.

 

 

Riikka Piirainen

Koordinaattori

Riikka suunnittelee ja koordinoi sisällöntuotantoa YouTube-kanavaan.

Hannu Hyttinen

Kouluttaja

Hannu on koulutukseltaan innsinööri AMK ja on työskennellyt projekti- ja laatuinsinöörinä. Hän kouluttautunut ratkaisukeskeiseksi ohjaajaksi ja on myös jäsenkorjaaja, koulutettu hieroja, erikoishermoratahieroja, Reiki Master -opettaja, Diplomi Pranic Healer, kraniosakraalihoitaja, BSc, meditaatio-ohjaaja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja.

Please reload