OPISKELU HYVINVOINTIOPISTOSSA

Opiskelu hyvinvointiopistossa on itseohjautuvaa. Koulutuksen suunnittelijoiden ja kouluttajien rooli on tarjota tienviittoja, uusia näkökulmia, vaihtoehtoista tapaa ajatella ja kokea, jotta sinä itse voit synnyttää oivalluksia, oppia itsestäsi lisää ja vahvistaa omaa potentiaaliasi. Meistä on hienoa, että ihminen  tulee yhä enemmän omaksi itsekseen. 

 

Osallistu opistossamme yksittäiselle kurssille tai laadi sinulle sopiva laajempi opintokokonaisuus. Kursseja täydentämään voit esim. valita jonkin itsenäisesti tehtävän harjoituspaketin tai muun itseopiskelumateriaalin. Opistossamme on mahdollista saada hyvä pohja esim. meditaatio-ohjaajana toimimiseksi tai yhteistyökurssien kautta energiahoitajan taidot.

Kurssitarjontamme tulee laajenemaan, kannattaakin ajoittain piipahdella katsomassa kurssilistauksiamme. Voit myös tilata Vahva Minän™ kuukausikirjeen, jossa myös uudet kurssit esitellään.

Voit suunnitella oman oppimispolkusi tai me voimme tehdä sen sinulle toiveidesi mukaisesti. Lähetä toiveesi info@vahvamina.com.

 

Kaikkia palveluita on mahdollisuus saada myös yksityisvalmennuksena.

 

Millaista vahvuutta sinä haluaisit rakentaa tai mitä oppia lisää?

Tutustu tunteisiin, pelkoihin, ajattelu- ja  reagointimalleihin, herkkyyteen – omaan ainutlaatuisuuteesi.
Vahva Minän™ ja yhteistoimijoiden kurssitarjonta 
Tapahtumakalenterissa ovat kaikki kurssit, ohjatut meditaatiot ja muut tapahtumat

sis. ALV 24%

140 €
270 €
120 € / 2 tuntia
220 € / 4 tuntia
Hinnat 
Yhden päivän kurssit
Kahden päivän kurssit
Yksityisopetus ja -valmennus

ITSENÄINEN OPPIJA

Itseohjautuvuus on hyvinvointiopistossa isossa roolissa. Vastaat itse omasta oppimisprosessistasi. Tarjoamme tukeamme ja halutessasi voimme yhdessä suunnitella opintojasi. Kunkin kurssin kouluttaja/kouluttajat vastaavat kysymyksiisi kurssin aikana. Aina voit olla myös yhteydessä meihin osoitteeseen info@vahvamina.com. Oma aktiivisuus ja itsenäinen ajattelu ovat tärkeät elementit oppimisessa ja kehittymisessä. Meillä ei ole tarkoitus tarjota standardiratkaisuita, koettaa esittää absoluuttista totuutta tai edistää tiettyjen oppien leviämistä. Jokaisella on oma totuutensa, sekin luonnostaan alati muovautuva. 

Hyvinvointiopistossa on varsin suvaittua harjoittaa rakentavaa kyseenalaistamista. Omia ajattelu-, reagointi- ja toimintamalleja on jopa tervettä kyseenalaistaa, Meitä ja toimintaammekin on sallittua kyseenalaistaa ja osallistua sitäkin kautta opistomme kehittämiseen. Hedelmällisintä on tehdä rakentava kyseenalaistaminen niin itseään kuin muita kohtaan vähintään neutraalin havainnoivasti, ehkä jopa lempeän hyväksyvästi - ennen kaikkea rehellisesti. 

Tavoitteenamme on tarjota uusia näkökulmia, mahdollisuuksia oppia vuorovaikutuksessa toisten kanssa,  kokeilla yhdessä luomista ja saada tehdä se kaikki ilon, huumorin ja leikin läsnä ollessa. Itsensä kehittäminen ei aina ole ihan helppoa, mutta ei sen tarvitse äärimmäisen vakavaakaan olla. Huumorikin tarjoaa parhaimmillaan loistavan mahdollisuuden katsoa asioita toisesta vinkkelistä. 

Tärkein ohjeemme opiskelijalle taitaa olla, että  kuuntele ja pysähtele. Anna tilaa oppimiselle tapahtua ja oivallusten syntyä. 

MONIPUOLISET OPISKELUMENETELMÄT

Hyvinvointiopistossa voit osallistua työpajoihin, ryhmiin, luennoille tai tehdä täysin itsenäisiä opintoja, harjoituksia ja kirjallisia tehtäviä. Joissain laajemmissa kurssikokonaisuuksissa yhdistetään näitä kaikkia.

 

Kotiopiskelu on yksi tapa orientoitua ja oppia itsenäisesti ja käytännönläheisesti. Itseopiskelupaketteja löydät Vahva Minän verkkokaupasta. Lisätietoja täältä.

Suosittelemme pitämään oppimispäiväkirjaa. Siihen voit kirjata oivalluksia, kysymyksiä, tavoitteita tai purkaa sisintäsi ihan vapaamuotoisesti. Oppimispäiväkirja on sinua itseäsi varten. Toki voit halutessasi jakaa sieltä asioita kouluttajalle tai kanssaoppijoille.

MOBIILISOVELLUS

Vinkkejä opiskeluun
Kurssiin valmistautuminen

Tavoitteita ja odotuksia on hyvä tiedostaa ja merkitä muistiin ennen kurssia. Koeta pitää mielesi avoimena ja antaa itsellesi mahdollisuus ​​oppia ja oivaltaa muutakin kuin tavoitteissasi on. Seuraa kurssin aiheeseen liittyvää keskustelua ja tutustu omiin asenteisiisi ja ajatusmalleihisi.

Ennen kurssia voi jännittää ja tulla tunne, että haluaisi perua koko jutun. Tämä on inhimillistä vastustusta uusia asioita ja muutosta kohtaan. Kohtaa levollisin mielin nuo tuntemukset,  hyväksy ne osana prosessiasi ja pysy suunnitelmassasi.

qr hyvinvointiopisto vahva minä opisto m
Oppimispäiväkirja

Sinua itseäsi varten

​​

Kirjaa opiskelusi aikana ajatuksia, tuntemuksia, kokemuksia, oivalluksia, kysymyksiä, tavoitteita, suunnitelmia, visioita, pohdintoja ja vaikkapa tunnelmia tekemiisi harjoituksiin liittyen.

OPINPOLKUSI

intuitiokurssiin.jpg
sivu 4.jpg

Vahva Minän opiston kurssit ja tapahtumat löytyvät myös mobiilisovelluksestamme. Siellä onnistuu myös ilmoittautuminen ja viestien lähettäminen meille.

YKSILÖVALMENNUS JA YKSITYISOPETUS

Sinun on mahdollista opiskella yksityisesti kaikkia valmiita kursseja, myös yhteistoimijoiden kursseja. Tämän lisäksi sinulle voidaan luoda tavoitteidesi, tarpeidesi ja toiveidesi mukainen oma kokonaisuus. 

Yksityisopetuksen hinnat ovat 120 € / 2 tuntia ja 220 € / 4 tuntia omissa tiloissamme pidettäessä. Muukin paikka on sovittaessa mahdollinen. 

OSALLISTUMISTODISTUS

Kurssin jälkeen 
​​

Oppiminen jatkuu kurssin jälkeen. Palaa materiaaleihin, tee harjoituksia, katso löytyisikö Vahva Minän™ verkkokaupasta tilanteeseesi sopivia itseopiskelupaketteja tai onko tarpeen osallistua vielä jollekin toiselle kurssille. Voit jatkaa oppimispäiväkirjan pitämistä ja työstää ajatusta siitä, miten voit ankkuroida uusia oivalluksia omaan arkeesi. 

Saat kaikista käymistäsi kursseista osallistumistodistuksen. Se ilmestyy Omat sivut -osioon ja halutessasi voit sen tulostaa sieltä aina tarvittaessa uudelleen. Mikäli haluat kotiisi postitettavan paperiversion, mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä tai kurssin aikana kouluttajalle. 

OMAT SIVUSI

Sinulla on mahdollisuus koota kaikki opintosi omille sivuillesi, omien kirjautumistunnusten taakse. Sinne jäävät näkymään käymäsi kurssit, niiden osallistumistodistukset ja ilmoittautumisesi tuleviin kursseihin. 

Omilla sivuilla näet myös suosituksia sinulle mahdollisesti sopivista kursseista. Suositukset perustuvat aiempiin kurssivalintoihisi tai sinun meille ilmaisemiisi toiveisiin. Suositeltujen kurssien perään tulee myös listaus kaikista uusista kursseista. 

Vahva Minä -hyvinvointiopistossa meditointikurssit, meditaatiot, Vahva Minä -valmennus ja paljon muita kursseja kehittämään tunnetaitoja, tietoisuustaitoja ja toimintataitoja.
Vahva Minä -hyvinvointiopistossa meditointikurssit, meditaatiot, Vahva Minä -valmennus ja paljon muita kursseja kehittämään tunnetaitoja, tietoisuustaitoja ja toimintataitoja.
Vahva Minä -hyvinvointiopistossa meditointikurssit, meditaatiot, Vahva Minä -valmennus ja paljon muita kursseja kehittämään tunnetaitoja, tietoisuustaitoja ja toimintataitoja.
Vahva Minä -hyvinvointiopistossa meditointikurssit, meditaatiot, Vahva Minä -valmennus ja paljon muita kursseja kehittämään tunnetaitoja, tietoisuustaitoja ja toimintataitoja.
Vahva Minä hyvinvointiopisto meditointi Lohja Vantaa Mikä on elämän tarkoitus sinulle