TERVETULOA TEKEMÄÄN YHTEISTYÖTÄ!

Yhteistoimijaksi

Onko sinulla idea yhteistyöstä? Laita meille ehdotus, tutustumme siihen mielellämme. Saamme paljon yhteydenottoja, joten mieluiten otamme viestisi vastaan sähköpostilla. 

Yhteistoimija Hanna Kekäläinen

"Olin työskennellyt n. 15v ensin toimittajana ja sitten kaupallisella alalla myynti- ja johtotehtävissä, kunnes muutama vuosi sitten henkilökohtainen kriisi pakotti minut etsimään uutta suuntaa. Tuo pakkopysähdys mullisti elämäni täysin ja löysin sen kautta henkisen kasvun kiehtovan maailman ja aloin parantua.  Opin kuka oikeasti olen ja tajusin mitkä ovat sieluni suurimmat intohimot ja lahjat: säveltäminen ja valotyö eli energiatyöskentely eri muodoissa. Täyskäännökseni jälkeen opiskelin Anni Zittingin yksityisopetuksessa energiaparantamista, kanavointia, intuitiotyöskentelyä, meditaatio-ohjausta ym energiatyötä. Nöyrän kiitollisena kaikesta haluan auttaa muita löytämään saman vapauden ja valon minkä olen itse parantumisen myötä kokenut."

https://www.treeoflife.fi/

Vapaaehtoiseksi

Hienojen asioiden mahdollistaminen on meille  tärkeää. Mikäli haluat vahvistaa oma osaamistasi tai kokeilla ideoitasi käytännössä, voimme tarjota sinulle siihen väylän. Voit tuottaa sisältöä, olla kurssin vetäjän mukana, tehdä meditaatiovideoita, piirtää sarjakuvia, olla messuavustajana, kirjoittaa runoja tai mikä nyt sitten onkaan se sinun oma juttusi. Mielellämme sitten kirjoitamme kuvauksen siitä, mitä olet tehnyt ja suosituksemme, mikäli sellaisesta on sinulle hyötyä. Lähetä meille ehdotus ja katsomme saisimmeko sinun juttusi linkitettyä mukaan kokonaisuuteen: info@vahvamina.com. 

Katso myös www.vahvamina.com

Tukijaksi

Haluatko tukea toimintaamme? Olemme avoimia ehdotuksille ja kiitollisina otamme apua vastaan. 

Vuohikuja, Vantaa

Lohja,  OMatila

Koulutuspaikat kurssikohtaisesti 

VahvaMinä_logo_uusi_tietoiseen elämään.j
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle